Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 16-10-2017 23:27:27
Garantie & Verzekeringen

Gesprek met tandarts aangaan

Het is juist erg handig om de agenda op je tablet te gebruiken, want dan kun je zelf instellen hoeveel uren/dagen van tevoren je een seintje / reminder krijgt. een papieren agenda kan geen seintje geven.

ik ben het trouwens helemaal met je eens dat het 2 kanten op zou moeten werken. ik erger me er al jaren aan, dat een specialist je rustig 1 - 2 uur laat wachten (en weg gaan kan niet, want dan volgt een no-show en die is van een specialist niet mis). het geeft mij altijd het gevoel dat tijd van patiënten onbelangrijk is.

eén keer meegemaakt dat na 2,5 uur wachten de specialist mij weg wilde sturen omdat hij nog wilde lunchen voordat hij naar de ok moest. dat heb ik niet geaccepteerd en hem gezegd dat hij dat niet kon maken om mensen na 2,5 uur nog weg te sturen. nou, vooruit dan maar, was zijn antwoord. nooit meer naar die man terug gegaan.




door tenormin 16 okt. 2017 om 23:11 
13209 antwoorden / 76 vragen


ik had ook geschreven dat ik dacht 6 november en het 5 november was. dus dat was niet mijn vraag: ik was het vergeten, dacht dat het 6 oktober was. "echter", zoals meester frank visser altijd volgaarne zegt: ik ben zo vaak of veel te laat of helemaal niet behandeld, dus naar huis gestuurd, om later terug te komen. wat, nogmaals voor mij geen probleem is/was. ik vind het nu gewoon een beetje lullig dat ik, na drie kwartier wachten, ook weg ben gegaan met alweer een nieuwe afspraak: ja, voor het eerst misverstaan, dacht de 6de oktober, gewoon de 5de vergeten. en je laatste advies @carola: ik heb al die dingen niet, ja heb ze wel maar gebruik het niet. doodeenvoudig omdat normaliter mijn papieren agenda voldoet. alleen de 5de was omgeslagen naar 6, dus... en ga me nu niet vertellen dat ik de enige nederlander ben die zonder tablet, smartphone, laptop kan functioneren, het was een gewoon foutje.