Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gewoon Vera - 18-10-2017 13:06:44
Auto & Vervoer

Deeltaxi wordt niet vergoed

Los van alle overbodige zure vermeldingen in de vraag/klacht van hans: chronische artrose is een beetje onzin want eens artrose - altijd artrose, is dus chronisch.

echter: heel vaak heb je dan zodanige pijnen dat je je eigen auto niet kunt besturen. en als je ergens boodschappen doet waar je niet vlakbij kunt parkeren maar wél veel/zwaar moet dragen dan schiet je met je eigen auto niets op.
in dat geval heb je dus wel degelijk de deeltaxi nodig.

de grote stad amsterdam maakt daar helemaal geen problemen mee en dat weet ik uit eigen ondervinding en van een flink aantal kennissen. inderdaad is dat dus kennelijk een plaatselijke regeling en kun je daar bij de commissievergadering (op te vragen en aan te melden bij de secretarie van uw gemeente) inspreken. wees dan een beetje zakelijk en houd het bij uw eigen omstandigheden.

succes en alle reageerders: gebruik een spatje empatie want artrose kan/zal t.z.t. ook u overkomen.