Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Bj
BjS - 18-10-2017 14:31:43
Auto & Vervoer

Deeltaxi wordt niet vergoed

Nou, ik lees de reacties hier en daar gaan m'n haren van overeind staan. misschien ooit gehoord van mensen die de auto nog houden voor de kleine stukjes welke ze wel kunnen rijden? misschien ooit gehoord van ouderen welke niet meer in het donker durven te rijden? misschien eerst even nadenken voordat men iemand welke zo'n aanvraag doet direct met de grond gelijk te maken?

sterker nog: bij het aanvragen van valys (landelijk taxisysteem) dien je één van de vier bewijsstukken mee te sturen waarmee je kunt aantonen dat je recht hebt op valys-vervoer welke door de landelijke overheid worden betaald, deze regels (en dus ook de vier bewijsstukken) zijn door de landelijke overheid vastgesteld. en één van die bewijsstukken is een kopie van een "gehandicaptenparkeerkaart". deze krijg je toch echt alleen als je nog auto rijdt...