Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 18-10-2017 18:59:30
Huishouden & Energie

Energie overstappen

Zo'n haast hoef je niet te hebben. je kunt een nieuw aanbod krijgen van woonenergie, misschien is dat voordeliger dan het aanbod van nuon.
de prijs voor gas en stroom van nuon kun je vergelijken met de prijs die je nu betaalt. dan weet je of je wat gaat besparen. en let even op de prijs van het vastrecht voor de meters.

uit de algemene voorwaarden:
21.5heeft u een overeenkomst met een vaste einddatum en gebruikt u de elektriciteit en/of het gas alleen voor uw huishouden, dan kunnen wij u op het moment dat onze over - eenkomst bijna is afgelopen een nieuw aanbod doen. in dit aanbod staat dan de duur van de aangebo - den overeenkomst, de voorwaarden waaronder de aangeboden over - eenkomst kan worden beƫindigd en de van toepassing zijnde tarieven. wij geven hierbij aan wat gebeurt als u deze nieuwe overeenkomst niet aanvaardt.
21.6 heeft uw overeenkomst met een vaste einddatum de einddatum bereikt en bent u met ons of een andere leverancier geen nieuwe overeenkomst aangegaan, dan zet - ten wij uw overeenkomst om naar een overeenkomst zonder vaste einddatum met tarieven die horen bij een overeenkomst zonder vaste einddatum. hierbij is artikel 19 ook van toepassing
https://www.woonenergie.nl/media/85428/woonenergie_algemene_voorwaarden_2017.pdf" target="_blank">https://www.woonenergie.nl/media/85428/woonenergie_algemene_voorwaarden_2017.pdf