Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Kl
Klusup - 19-10-2017 12:40:12
Elektronica & TV

Klusjes man via klusup, heeft meer kapot gemaakt dan gemaakt, wat kan ik doen?

Beste mevrouw pauw,
 
we vinden het vervelend dat uw klus niet naar wens is verlopen. we hebben begrepen dat de klusjesman deze klus samen met uw vader heeft uitgevoerd, omdat grote zware glazen wanden veelal niet goed door één persoon gemonteerd kunnen worden. op het moment dat de schermen in handen waren van de klusjesman en uw vader sprong het scherm in duizenden stukjes uit elkaar zonder aantoonbare reden/oorzaak. dit is ook door uw vader bevestigd op de ondertekende werkbon.
 
er zijn vergelijkbare situaties bekend waarbij het een productiefout betrof. 
 
als bemiddelende organisatie luisteren we objectief naar beide partijen, zodat er een neutrale beslissing kan worden gemaakt. aangezien de klusjesman en uw vader de klus hebben uitgevoerd, is het lastig om, indien er dan al sprake zou zijn van slecht geleverd werk, volledig de schuld bij de klusjesman neer te leggen. naar ons idee hebben we geprobeerd om tot een oplossing te komen. op dit moment is het ons echter nog niet gelukt een oplossing te vinden waar zowel u als de dienstverlener zich in kunnen vinden. daarnaast heeft u de contactgegevens van de klusjesman, zodat u ook rechtstreeks met hem kunt schakelen. wij zullen ons best doen om vooralsnog tot een oplossing te komen. 
 
uiteraard zullen wij deze zaak ook gebruiken om onze service te verbeteren.
 
mocht u hier nog vragen en/of opmerkingen over hebben, kunt u ons altijd telefonisch en per mail bereiken.
 
met vriendelijke groeten, 
 
klusup