Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kc
kcdb - 19-10-2017 15:55:43
Huishouden & Energie

Hoe veilig is bestellen bij duitse webshops

Houdt er ook rekening mee dat als u dat pakket vanuit duitsland laat opsturen en de douane onderschept dit, dat u met een beetje pech ook nog aanvullende btw, inklaringskosten en invoerrechten moet betalen. in dat geval kan uw voordeeltje wel eens als sneeuw voor de zon verdwenen zijn. als het koffiezetapparaat echt zo veel voordeliger in duitsland is, dan zal het ook wel voordeliger ergens in een gewone winkel verkrijgbaar zijn. als u niet al te ver van de duitse grens woont kunt u het wellicht beter daar gewoon gaan halen.

u zou ook kunnen proberen het koffiezetapparaat waar uw keuze op gevallen is eens op een vergelijkingssite als kieskeurig.nl of beslist.nl te bekijken. ook via deze sites vindt u vaak scherpe aanbiedingen, binnen nederland en loopt u niet het gevaar zoals hierboven vermeldt. rekent u wel de verzendkosten bij de prijs van het apparaat, zoals aangeboden op die vergelijkingssites? die verzendkosten betaald u natuurlijk niet als u het apparaat gewoon ergens in een winkel koopt.