Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru
ruitenboer - 20-10-2017 13:43:03
Vakantie & Reizen

Vliegticket duurder na herhaald inloggen op boekingssite.

Je kan het gortig vinden maar dit soort praktijken willen we allemaal zelf (de goedkoopste en service maakt niet meer uit).
het liefst zouden we voor niets gaan.
maar het mechanisme is niet anders dan op een oosterse markt. weglopen omdat je zogenaamd geen belangstelling hebt en terug keren omdat je hoopt het dan goedkoper te krijgen. maar de marktkoopman herkent je en dat maakt zijn positie sterker.

maak je op internet dus onzichtbaar. stel je browser zo in dat de cookies verwijderd worden en start opnieuw op. dan weten ze op die manier niet dat je al eerder belangstelling toonde.
maak gebruik van een adblocker zodat de 5 trackers van klm ook niet registreren wie je bent.
maak gebruik van een vpn server (gebruik bv opera met gratis vpn als webrowser) dan kunnen ze je ook niet aan je ip adres herkennen.

uitsluiten kun je niet alles, maar lastiger maken wel. kijk bv een op http://myip.nl/ wat je webbroser allemaal meestuurt als je een website bezoekt.