Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jedv - 20-10-2017 14:31:39
Geldzaken & Recht

Ik ben tegen de invoering van de 6 naar 9% btw. waar kan ik dit kenbaar maken?

ik ben fel tegen de verhoging. de crisis heeft bij ons onder dak er behoorlijk ingehakt en we zien nu, nu het beter gaat, er niet voor terug.
ik woon samen met een zus. zij raakte in 2010 werkloos door een faillissement van een zaak.
zij kreeg na 42 jaar werken 38 maanden ww. daarna? niets, helemaal niets. geen toeslagen of was dan ook om dat ik nog werk had. dan trek je je pensioen naar voren, maar uiteindelijk lever je dan ook nog eens 30% in. ondertussen ging de aow-leeftijd omhoog. gevolg: aow-gat!!!!


de zaak startte door en ik mocht mee met de nieuwe baas.
in 2013 ging de zaak wéér failliet en toen was ik ook aan de beurt. ook ik kreeg na 47,5 jaar werken 38 maanden ww. maar ook ik kreeg te maken met een inkomensverlies van € 600,-- netto in de maand. en... ik krijg over een paar maanden ook te maken met het aow-gat.


dan hoop je op een nieuw kabinet, maar we krijgen weer een kabinet voor de rijken. met dank aan rutte hebben we dus zéér vorstelijk bijgedragen aan de crisis. een ook nu krijgen we weer niets erbij. want die rekensommetjes van rutte kennen we zo zachtjes aan wel.
laat de toekomstige ministers een in verschillende kranten krijgen naar de rouwadvertenties. dàn kunnen ze zien dat tegenwoordig weel veel mensen de aow-leeftijd niet halen. en dan langer doorwerken.....? hoe belachelijk kun je het maken in nederland?