Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 22-10-2017 10:27:54
Auto & Vervoer

Lekke band scootmobiel.

Helaas zijn er meerdere banden te plakken,  reparaties uit te voeren, producten te leveren of te vervangen met spoed of op te halen ivm overlijden etc en bent u niet de enige. ook al is het maar 10 min. neem aan dat u niet naast welzorg woont dus moet er een chauffeur ingepland worden en het liefst wanneer deze in u buurt, wijk of stad rijdt zodat het in de route valt.
zelf ook nodig gehad ( duo tandem met lekke band dus kon niet weg met zoon met beperking) en na 6 dagen kwamen ze eindelijk plakken. helaas lukte niet dus moest er nieuwe band besteld worden want wat speciale maat. na weer ruim 1 week nieuw banden erop en kunnen weer fietsen. ondanks lange wachten en onmacht zijn we weer mobiel. na 2 wk elke dag naar school lopen ( 1,5 km heen 1,5 terug en 2x voor medische noodzaak lopend op en neer per dag) kunnen we weer fietsen. leuk is het niet maar lijkt wel of er tegenwoordig alleen maar geklaagd wordt.