Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 23-10-2017 12:50:01
Voeding & Gezondheid

Hoe groei je sneller

Sommige volwassenen kunnen behandeld worden met groeihormonen, maar alleen op voorschrift van een inernist-endocrinoloog.
de behandeling is geen kleinigheid. je wilt nu alles wel, maar is het allemaal de moeite waard voor een paar centimeter?
lees dit artikel eens:
http://www.groeiwijzer.nl/nl/behandeling/groeihormoonbehandeling" target="_blank">http://www.groeiwijzer.nl/nl/behandeling/groeihormoonbehandeling

als je wat kleiner bent dan normaal, loop je tegen wat practische problemen aan. die leuke broek is altijd te lang, je kunt niet bij de bovenste schappen in de supermarkt. de normale damesmaat fiets is net te groot.  dat soort zaken leer je wel mee om te gaan.
grote warenhuizen hebben een petit collectie, en bij de fietsenwinkel kun je een kleine damesmaat fiets kopen, zie je allemaal niets van. 
maar eerst maar eens naar de huisarts om te kijken of er een mogelijkheid is om groter te worden  zo niet, dan moet je het met deze lengte doen.