Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

He
Helen 66 - 23-10-2017 20:46:51
Geldzaken & Recht

Ik ben tegen de invoering van de 6 naar 9% btw. waar kan ik dit kenbaar maken?

Iedereen gaat erop vooruit volgens rutte.
maar wajongers gaan per 1 jan.2018 van 75% naar 70% van het minimumloon.
er zou wel ruim 200.000 banen voor hen gecreeerd worden als tegenprestatie, maar dat is niet gelukt. nog geen 10% daarvan.
dus wel korten, maar geen banen. en jobcoaches (uwv) die komen alleen praten en rapportjes schrijven en dan een factuur indienen.
in 5 maanden tijd geen enkel contact gelegd voor een baan. zelf na hard en lang zoeken een werkervaringsplek gevonden, met tegemoetkoming van reiskosten (dus deel vergoed) en 200 euro bruto stagevergoeding. uwv kort dit bedrag + 10% op je wajong en als die reiskosten worden vergoed via km vergoeding dan zien we dat ook als loon en wordt die reisskosten vergoeding ook gekort + 10%.
waarom dan in vredesnaam gaan werken als je daardoort er alleen op achteruit gaat. kun je beter lekker elke dag uitslapen en hoef je niet door regen wind en kou op je fietsje naar het station.
werk moet lonen en dit motiveert en stimuleert niet.