Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 23-10-2017 22:00:03
Garantie & Verzekeringen

Auto verzekering

de premies voor autoverzekeringen zijn de afgelopen tijd fors gestegen. 
"dit is geen verrassing", reageert rudi buis van het verbond van verzekeraars. "er is veel concurrentie in de markt voor autoverzekeringen. daardoor hebben de verzekeraars in 2014 300 miljoen meer aan schade uitgekeerd dan ze aan premie hebben binnengekregen. dat is geen gezonde situatie."
de nederlandsche bank maakt zich al langer http://nos.nl/artikel/2046011-autoverzekering-wordt-duurder.html" target="_blank">zorgen over premies van autoverzekeringen. als toezichthouder is dnb verantwoordelijk voor een stabiel verzekeringswezen. dnb drong eerder dan ook al aan op maatregelen in de branche, want verlies op autoverzekeringen kan een verzekeringsmaatschappij als geheel in de problemen brengen.