Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 27-10-2017 10:25:15
Geldzaken & Recht

In hoeverre mag uwv mij vragen naar m'n dagbesteding

U schrijft dat de reactie van @panter22 alleen van toepassing zou zijn bij een bijstandsuitkering en daarmee bent u toch echt abuis.

ook uw advocaat op het gebied van strafrecht zit echt mis.

u hebt bijkbaar een arbeidsongeschiktheidsuitkering waarbij u nog opgeroepen kan worden om een keuring enzovoort te ondergaan en dan mag aan u ook nog van alles gevraagd worden. als u zich bij voorbaat op uw privacy gaat beroepen en gaat stellen dat u niet onder curatele staat, bent u echt verkeerd bezig.

maar eigenlijk verwondert mij uw vraag hier nog meer. u hebt al juridisch advies ingewonnen, wel bij de verkeerde afdeling van de advocatuur en u bent bij voorbaat bezig zich te wapenen.

persoonlijk denk ik dan dat het helemaal niet kunnen werken wel een beetje zal meevallen en dat u stik benauwd bent dat er aan uw uitkering getornd gaat worden.