Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

uwv_webcare
uwv_webcare - 27-10-2017 15:59:59
Geldzaken & Recht

In hoeverre mag uwv mij vragen naar m'n dagbesteding

beste usher-57,


 


wat vervelend voor je, dat je gezondheid te wensen over laat.


klopt het dat je een afspraak hebt met een arbeidsdeskundige op het werkbedrijf?


zo ja, dan raad ik je aan om een bericht te sturen via de werkmap. je bericht komt rechtstreeks bij de arbeidsdeskundige uit en je krijgt ook antwoord van de arbeidsdeskundige.


dit is degene, die je alle vragen gaat stellen waar je het over hebt.


omdat je een uitkering van uwv ontvangt, zijn er ook bepaalde verplichtingen. ëén van die verplichtingen is het nakomen van afspraken. meer informatie vind je https://www.uwv.nl/particulieren/ziek/ziek-wia-uitkering/tijdens-wia-uitkering/detail/plichten-en-rechten-met-een-iva-uitkering/mijn-plichten-met-een-iva-uitkering/werk-mee-aan-onderzoek" target="_blank">hier.
iemand meenemen naar een gesprek is altijd een goed idee: 2 onthouden meer dan 1.https://www.uwv.nl/particulieren/ziek/ziek-wia-uitkering/tijdens-wia-uitkering/detail/plichten-en-rechten-met-een-iva-uitkering/mijn-plichten-met-een-iva-uitkering/werk-mee-aan-onderzoek" target="_blank">


ik wens je veel succes.


 


met vriendelijke groet,


 


monica


 


uwv webcareteam