Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 27-10-2017 17:35:55
Geldzaken & Recht

Wat te doen met ongewenste personen aan de deur

Ja, dat zou ik zeker melden bij de politie. ook maar wat foto's en filmpjes met de gsm maken, of anders geluidsopnames ervan. daar kan de politie ook wel wat mee en is handige en misschien noodzakelijk als bewijs. ik zou beslist niet zelf weggaan. en ik zou geen gesprekken met de man aangaan wat uw familielid wel lijkt te doen, anders denkt die persoon dat zijn komst gewenst is, en vindt hij die aandacht wel lekker en reden voor herhaling.
verder niet zomaar de deur open doen maar eerst vragen wie er is. is het die stalker dan door de deur heen zeggen dat hij weg moet gaan of dat anders de politie gebeld wordt en dan zelf weg bij die voordeur. van zulke zaken kunnen met de gsm ook geluidsopnames gemaakt worden, bijv. als die figuur nog een aantal keren op de bel drukt.