Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 28-10-2017 13:00:22
Geldzaken & Recht

13e maand bij 1 jarig lidmaatschap

U blijkt al 12 betalingen te hebben voldaan? hie kan dat dan? hebt u in één maand twee keer betaald? is het niet het inschrijfgeld?

maar afgezien daarvan, u hebt een  jaarabonnement afgesloten van 1 november 2016 t/m 31 oktober 2017, waarbij u de maand oktober 2016 gratis mocht sporten. 

u hebt keurig op tijd het abonnement opgezegd en de sleutel ingeleverd.

als u dus werkelijk twaalf maandbetalingen hebt verricht, hebt u in het geheel geen verplichtingen naar die sportschool. 

dus die volgende, 13e betaling gewoon weigeren, dat gedreig met een deurwaarder stelt helemaal niets voor, ook adm inistratieve kosten rekenen, omdat ze iets zouden moeten “uitzoeken” slaat helemaal nergens op. 

laat u niet intimideren. ik zit zelf bij de ing en daar kan ik van betalingen aan een instantie of zo een uitdraai maken, zodat ik precies kan zien wanneer en hoeveel ik aan die instantie iets betaald heb. dat zult u bij uw bank ook wel kunnen. maak die uitdraai en stuur die per mail toe aan de sportschool en dan verder klaar.