Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kc
kcdb - 28-10-2017 13:33:34
Huishouden & Energie

Zijn de slimme metrers van stedin nu echt betrouwbaar?

alle verandering roept weerstand op (leuke woordspeling waarbij het om elektrische spanning gaat). spannend hé?

tegenwoordig leidt zo'n weerstand al snel tot een negatieve hype, waarbij het ene argument nog gekker is als het andere. complotdenken voert dan hoogtij, iets wat kennelijk bij velen weer een heerlijk onderbuikgevoel geeft.

wanneer zullen wij nuchtere nederlanders weer eens met beide voeten op de grond staan? wanneer gaan wij weer eens normaal en logisch nadenken? allerlei gekke en half ware  argumenten, veroorzaakt door een meetinstrument, zullen dan eens tot het verleden behoren.

en het positieve nieuws is: al ruim vier jaar heb ik een slimme meter. nog nooit problemem mee gehad en het verbruik dat gemeten wordt is gewoon normaal, in vergelijking met alle jaren daarvoor. ik vind het een makkelijk ding bij het uitlezen en enkele andere slimme functies die er echt wel in zitten. maar, dat moet u zelf ontdekken. nu ik met mijn 10 zonnepanelen ook spanning terug lever aan het net, en ik dat makkelijk kan zien, tot op de kw precies, ben ik gewoon tevreden over dat nieuwe meetinstrument.

verder, het gevreesde gebrek aan privacy, wat dat ook moge zijn, valt reuze mee en heeft u deels zelf in de hand richting meetbedrijf en energieleverancier.

laat u dus niet gek maken door uitsluitend negatieve publiciteit, waar we in ons 'tolerante' nederlandje erg goed in geworden zijn.