Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
niceprice - 30-10-2017 13:16:08
Geldzaken & Recht

Onze kat van straat gehaald en door iemand anders gechipt en ingeent. mag dat?

Het beste kunt u met de persoon in kwestie in gesprek gaan en vragen of ze de kat wil afstaan tegen vergoeding van de kosten. deze vrouw moet echter wel op het hart worden gedrukt dat ze niet zomaar katten van de straat moet halen omdat ze begaan is met het lot. 

heb een soortgelijk probleem gehad met en dame die een van onze katten ging voeren. toen hij te veel langs kwam heeft ze hem laten ophalen door de dierenambulance omdat ze dacht dat het zwerfkat was (de boef at van twee walletjes). we waren hem uiteindelijk dagen kwijt.

heb uiteindelijk de dierenambulance kosten vergoed maar ook de vrouw op het hart gedrukt dat ze niet zo maar katten van de straat kan halen en voeren omdat ze denkt dat het zwervers zijn. begrijp de liefde voor dieren (heb ik ook) maar dit gedrag gaat te ver.