Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 31-10-2017 20:13:45
Geldzaken & Recht

Huurwoningen die slecht worden onderhouden landelijk probleem?

Je hebt nu wel een reeks van klachten over het slecht onderhouden van de woning door de verhuurder. maar hoe zit het met het onderhouden van de woning door de huurder? aan de puinzooi in je woonkamer te zien, maak je mij niet wijs dat je wekelijks de badkamer goed schoonmaakt. waarschijnlijk niet eens maandelijks.

mijn badkamer is ook zo'n 20 jaar oud (misschien zelfs wel 30 jaar), maar die ziet er nog steeds spic en span uit. geen schimmel te bekennen. eén keer was het nodig een nieuwe kitrand aan te brengen, was 10 minuten werk.

het is echt niet zo dat een verhuurder maar van alles en nog wat moet doen, een huurder heeft ook plichten. tochtstrippen zul je zelf moeten betalen, net als de potten verf en de anti-diefstal strips. en als de kozijnen er van binnen niet zo netjes meer uit zien, kun je daar zelf ook het nodige aan doen.