Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 01-11-2017 11:32:19
Computers & Telefonie

Hoe krijg ik die erg luide reclames zachter


nou, ik ben even naar het betreffende artikel gegaan: er verschijnt bij mij geen reclamefilmpje. welke browser gebruik je?

je kunt ook malware op je laptop hebben.
gebruik eens adw cleaner,  https://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/adwcleaner-anti-spyware-toolbar-cleaner" target="_blank">https://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/adwcleaner-anti-spyware-toolbar-cleaner en/of malwarebytes (free versie) https://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/malwarebytes-anti-malware-anti-spyware-virussen" target="_blank">https://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/malwarebytes-anti-malware-anti-spyware-virussen



door akakakak - 1 nov. 2017 om 11:25 
antwoorden / 1 vragen

0

@allemaal bedankt voor de reakties, ook de minder positieve,
@tijger1: als je nu op nu.nl kijkt naar bv het item verdachte aanslag ny en je scrollt naar beneden, dan verschijnt onderaan een reclame venstertje, als je daar met je muis overheen gaat begint ie meteen te spelen. ik heb de instellingen bekeken,maar deze kan ik niet uitzetten.
@sjoppie, inderdaad vroeger kon je als je over het schermpje zweefde met je muis, de volume knopjes zien,echter nu zijn deze vaak weggewerkt. nog niet altijd, maar vaak wel.
@mein33 ook uw mening wordt gewaardeerd, en net als uw mening, mag ik ook die van mij waarderen, dus door alvast antwoord te geven op mogelijke onnutte voorstellen, hoopte ik een inhoudelijke discussie te genereren, niet een ik wellus en jij nietuus item.