Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantina70
jantina70 - 01-11-2017 11:42:15
Garantie & Verzekeringen

Stilstaand auto gekrast

U bent aansprakelijk. volgens de wet is het veroorzaken van schade aan een stilstaande auto, waar deze ook staat, altijd voor rekening van de veroorzaker.
ik heb het zelf bij de hand gehad.  en auto reed tegen mijn stilstaande auto. de persoon die tegen mijn auto zat is verantwoordelijk en moet de schade vergoeden. ik stond in een stopverbod, gele stoeprand, kruis op de weg, te wachten om iemand in te laten stappen. een andere auto kwam tegen mijn auto. politie erbij want de tegenpartij wilde de schade niet op zich nemen. politie gaf mij gelijk en volgens het wetboek klopt het.  stilstaande voertuig is nooit schuldig, altijd het bewegende voertuig/vaartuig...