Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 02-11-2017 14:39:16
Winkels & Webshops

Prijzen concert kaarten

Wederom het bewijs dat jarenlang waarschuwen op internet en na diverse televisieprogramma's mensen nog altijd niet verder kijken dan de bovenste hit op google.

u heeft concertkaartjes gekocht voor de prijs waar u ze voor aangeboden kreeg. u had het er voor over, dus is er een overeenkomst. in de supermarkt werkt het trouwens net zo, ze verkopen hun etenswaren voor een hogere prijs dan datver ingekocht wordt. dat u mede veroorzaker bent dat dit soort doorverkoopsites blijven bestaan is geen reden om een vergoeding te ontvangen. wel kunt u in aanmerking komen voor een les 'gebruik van google'. eerst kijken waar u koopt en dan ergens anders gaan kopen. 

ik zal ongetwijfeld hard over komen, maar heeft u enig idee hoe vaak alleen al op dit topic exact dezelfde gebeurtenissen geweest zijn? u bent niet de eerste en waarschijnlijk ook zeker niet de laagste.