Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

besseldekker
besseldekker - 04-11-2017 21:20:47
Auto & Vervoer

Factuur vele malen duurder dan afgesproken


er kan natuurlijk een kleine marge in de afgesproken kosten optreden, maar een prijs van bijna 2 ½ maal de opgave? dat is niet "wat duurder".
allereerst: heeft het bedrijf tussentijds contact met u opgenomen om mee te delen dat de kosten aanmerkelijk hoger zouden worden? u hebt tenslotte vaak genoeg gecommuniceerd!

anders denk ik dat de ondernemer buiten zijn boekje gaat. zie voor een ander geval, dat wel vergelijkbaar is: http://www.wetrecht.nl/autodealer-rekent-veel-meer-kosten-voor-reparatie-dan-afgesproken/" target="_blank">http://www.wetrecht.nl/autodealer-rekent-veel-meer-kosten-voor-reparatie-dan-afgesproken/.

ondertussen zit u zonder vrachtwagen. is het een idee om onder protest te betalen? wat u daarvoor meot doen, kunt u hier vinden:
https://www.consuwijzer.nl/huis-tuin/werkzaamheden/niet-betalen-onder-protest-betalen" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/huis-tuin/werkzaamheden/niet-betalen-onder-protest-betalen


 


daarna is deze vervolgbrief relevant: https://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/aankoop/voorbeeldbrief-betalen-onder-protest" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/aankoop/voorbeeldbrief-betalen-onder-protest


 


toegegeven, ik weet niet of u hieraan voldoende hebt. misschien komt er nog een betere suggestie. veel succes toegewenst.