Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dijger
dijger - 06-11-2017 21:54:45
Elektronica & TV

Biedveilingen.nl

[edit, redactie - afbeelding verwijderd]


de kans om te winnen is er zeker wel .
je moet er van uitgaan dat :
bieding op i phone   stand tijd is nog 20 seconden  hoogste tijd is stel 7 uur 
als elke gebruiker ingelogd zou zijn laat staan 100,000 gebruikers 
deze bieden op die ene iphone of als er 6 telefoons rond de minuut eindtijd zitten dat er de meeste dus op deze telefoon bieden 
niemand gaat een telefoon al duurder maken als nodig is dus van de telefoon die op 7 uur staat blijft iedereen vanaf 
dus ,, van de 10000 gebruikers zitten er 30 categorieen waarvan een de telefoons is en laten we zeggen 8,000 man op die 6 telefoons aan het bieden zijn .
met telkens een of 2 cent verhoging ,   een bieding is net begonnen een telefoon is 700euro stand is 46,34 e   topdrukte kunnen hun als ze eerlijk zijn de telefoon allang weg doen want er is al 8000 keer 6 cent geboden op de 6 openstaande biedingen dat is  8000x0.06 is 480 euro laat dit in een uur zijn en er wordenweggegeven hebben ze inkoop teleffon 380 bij afname 100stuks   is 100 winst per uur in de categorie telefoons.
keer 30 categorieeen is 3000 per uur winst als ze in topdrukte elk uur iets weggeven , de rede tdat de teller op 3 seconden staat en bij nul weet naar 40 sec gaat is ,,niet druk genoeg,, minimum prijs niet berijkt of kleine partij dus hogere inkoop ,, of intresse te laag ,,   gewilde productenzullen dus veeeeel sneller er uit gaan .

wil je nu weten of de site echt is en je niet word gelicht doe dan het volgende ,, open de site ga naar een bieding die loopt in de google chrome browser ,  klik rechts hoek op de drie puntjes ,, meer hulpprogrammas > hulpprogrammas voor developers ontwikkelaars>  nu opent zich een scherm ,,,  klik links in shermpje op de pijl in het rechthoekje en ga met de muis op een naam van  een bieder of op de verspringende prijs staan,, zie je nu in het kleine scherm als de tijd om is net alsof er een rekensom word uitgerekend en bij div>class  username verspringen dan is het goed , als je namen ziet in een lijst niet bij div  maar bv    script of  een lijst met namen als foto 2  waar bij staat div    comment - 1    dus een van de velen   ,,is dus voorgeprogrameerd ,, en zal niet verspringen bij muishover (met muis er op gaan staan )