Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Kijkshop.nl
Kijkshop.nl - 08-11-2017 15:20:44
Winkels & Webshops

Kijkshop neemt cadeaubon niet aan. kan dat zomaar ?

retail as we know it, is end of life” vertelde ceo bjorn serving 5 maanden geleden nog in de pers. en kijkshop ook. de lancering van het nieuwe platform gaat daar verandering in brengen (zie video op kijkshop.nl). voorafgaand aan het lanceren van ons nieuwe platform met de kijkbijmij app hebben wij de verouderde it infrastructuur van kijkshop moeten vervangen. helaas zijn niet alle betaalmethoden direct goed geïmplementeerd. oprecht sorry daarvoor!


 


“het platform is nog in volle ontwikkeling. we hanteren een deploy-or-die-strategie en bevinden ons feitelijk nog in een live bèta-testfase" (bron: twinkle). we zijn er dus nog zeker niet en hebben helaas enkele klanten moeten teleurstellen. in deze overgangsfase moeten mijn collega’s in de winkel tijdelijk individuele oplossingen vinden om mensen die willen betalen met een vvv-bon of -pas wel te kunnen helpen. we doen onze uiterste best om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen totdat alle betaalmethoden gestandaardiseerd verwerkt kunnen worden. gezien uw oproep is dat niet altijd gelukt en het betreurt me dat u een negatieve ervaring heeft!


 


wanneer u een mailtje stuurt naar info@klantenservice t.a.v. martine met uw telefoonnummer dan vind ik graag persoonlijk samen met u een passende oplossing.


 


met vriendelijke groeten,


martine