Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 08-11-2017 17:43:56
Vakantie & Reizen

Winteractie via mail accorhotels

Nee, ik heb deze mail niet ontvangen en ontvang ook nooit dergelijks spam. dat komt omdat ik erg zuinig ben op mijn mailadressen.
als u een of ander reisje wilt maken, zoals naar berlijn, dan boekt u dat toch ergens? verder zou ik dergelijke mails totaal negeren, nergens op klikken, niet bellen en snel als spam aanmerken en het adres blokkeren. en me vooral er niet druk over maken. zonde van de tijd en energie en u maakt het zichzelf moeilijk.
verder kost een ontbijt niet echt veel dus is het een onzinnig lokkertje.
u kunt ook rechtstreeks bij een of ander hotel in berlijn boeken of gewoon naar berlijn gaan en ter plaatse naar een hotel gaan, dan valt soms ook nog wel over de prijs te praten. behalve als het rond kerst is natuurlijk. de eerste nacht kunt u eventueel telefonisch boeken, rechtstreeks bij het gewenste hotel.