Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

le
legaumais - 10-11-2017 16:36:06
Huishouden & Energie

Miele wasmachine of toch goedkopere beko

hallo,
we hebben al meer dan 25 jaar een "miele" (een high-end model, 53.000 bf). deze wasmachine werkte veel (we hadden drie jongens en twee meisjes). het water in onze omgeving heeft veel kalksteen. we hebben nog nooit anti-schaal producten in de wasmachine gebruikt. wanneer het wasgoed klaar is, laten we altijd de deur wijd open en de lade half open (de machine bevindt zich in onze wasruimte in de kelder, zonder verwarming).
tank en vat in roestvrij staal, spin 600 tot 1300 t ', onbalansdetectie, opschorting van de tank door hogedrukgasschokbrekers, stil, enz.
nooit een probleem gehad.
mijn zus heeft een "bosch" 2016 maar betreurt het niet dat ze de kleine financiƫle inspanning voor een "miele" heeft gedaan omdat ze vindt dat zijn machine niet zo effectief is als onze miele. vorig jaar had ze bij het kopen ook gekeken naar turkse machines "beko" goedkoper dan bosch, maar durfde ze niet om "beko" te kopen.