Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 14-11-2017 12:20:43
Winkels & Webshops

Hondsbrutale lidl!

Nog maar een keer het complete plaatje:


op 9 november zijn we gestart met een grote actie voor voedselbanken nederland. in elk filiaal kunnen klanten kiezen uit vijf producten om te doneren aan voedselbanken nederland. met alle donaties willen we proberen een wereldrecord te vestigen: het allergrootste kerstpakket ooit! lidl trapt af met een donatie van de eerste 100.000 producten!


...


sinds 2013 werken we intensief samen met voedselbanken nederland. groente en fruit dat eind van de dag niet meer in onze filialen wordt verkocht, wordt geselecteerd op kwaliteit en geschiktheid voor de voedselbank. op onze distributiecentra zijn medewerkers speciaal getraind om deze selectie uit te voeren. wekelijks doneren we een groot volume groente en fruit aan voedselbanken nederland. door dit initiatief gooien we zelf minder weg en zorgen we ervoor dat huishoudens die gebruikmaken van de voedselbank gezonde producten krijgen. daarnaast kunnen klanten in al onze filialen ervoor kiezen hun statiegeld te doneren aan voedselbanken nederland. in totaal hebben onze klanten samen al 1 miljoen euro gedoneerd.


https://www.lidl.nl/nl/lidl-start-donatie-actie-voor-voedselbanken-nederland-7766.htm" target="_blank">https://www.lidl.nl/nl/lidl-start-donatie-actie-voor-voedselbanken-nederland-7766.htm

.voor ts; de wortelketchup zult u dus zelf naar de voedselbank moeten brengen ;)