Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 15-11-2017 08:43:18
Geldzaken & Recht

Kan ik overbrugging naar een verzorgingstehuis weigeren

Als uw moeder een plek bezet houdt in een revalidatiecentrum betekend het dat een andere patient er niet terecht kan. de wachttijden lopen op en persoonlijk zou ik er niet blij van worden als ik in de rij moet blijven wachten om te kunnen revalideren omdat er mensen blijven die al klaar zijn met het traject.
stelt u het eens voor dat u in de supermarkt alleen bij een bepaalde kassa geholpen wilt worden. helaas is deze kassa niet open op dit moment. u blijft in het gangpad stil staan wachten tot deze kassa opengaat. alle andere klanten achter u kunnen u niet voorbij en moeten dus wachten totdat u weer weg bent.

hoe vervelend het ook is, als de zorg niet meer nodig is zal er een andere oplossing voor uw moeder gezocht moeten worden.