Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 16-11-2017 00:36:10
Auto & Vervoer

Probleem met nieuwe auto

Nog wat informatie over garantie: https://www.consumentenbond.nl/auto/garantie-op-nieuwe-autos" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/auto/garantie-op-nieuwe-autos ik zou ook nog eens in de voorwaarden en verdere papieren kijken of daarin iets erover staat. of op de website van deze dealer.
lees ook hier (zie ook de kantlijn): https://www.consuwijzer.nl/thema/garantie" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/thema/garantie
ik zou er maar snel achteraan gaan en blijven gaan en ze stapelgek maken, want met dat wachten verstrijkt maar garantietijd en maakt u kilometers. daarmee zou uw positie steeds zwakker kunnen worden. laat u niet steeds wegsturen.
ik las ook dat de semi-automaat nog maar sinds kort bestaat bij dit merk, ik meen pas vorig jaar gepresenteerd. voorheen waren er alleen gewone versnellingsbakken. dus mogelijk is er ook nog niet voldoende ervaring met de semi-automaat en zijn fouten en foutjes nog niet opgelost, en moeten er nog jaren overheen gaan voordat deze auto probleemloze (semie) automaten heeft.
als u deze auto ook met name vanwege de semi-automaat gekocht heeft had u beter kunnen kiezen voor een merk dat al jarenlang ervaring met automaten heeft.