Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 19-11-2017 11:47:06
Auto & Vervoer

Ben ik verplicht gebreken te vermelden bij inruil auto?

@dnasio,

u weet dat de auto een abs-storing(slampje) heeft, en misschien weet de garagehouder dat ook wel en weet hij dat het e.e.a. simpelweg met een reset tijdelijk is op te lossen en hij de auto zonder storingsmelding kan doorverkopen of doorschuiven naar een andere handelaar.

maar weet u al wat er allemaal met uw verworven occasion aan de hand zou kunnen zijn, maar wat zich tijdens het gereden blokje om de kerk niet heeft geopenbaard.
maar uiteraard heeft u uw occasion voor een technische keuring aangeboden bij bijv. de anwb om meer te weten over de technische staat van dat voertuig.
heel verstandig en daarmee is de kans vele malen kleiner dat u hier t.z.t een topic moet openen over de technische problemen met uw (nieuwe) speeltje en hoe daar mee om te gaan.