Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 20-11-2017 15:27:07
Computers & Telefonie

Online games,eerlijk???verdien 100.000.00 euro


door edje33999 20 nov. 2017 om 14:45 
antwoorden / 2 vragen


hallo meneer mein33,

de site waarop ik speelde is vrij bekend en 1 van de grootste in de wereld,nl party poker casino,als u denkt te kunnen winnen, succes.maar die ton waarover ik het heb die kan je verdienen om mijn"zaak" te winnen, want op t moment dat die jackpot viel stond deze nl op 9 ton!!!
verder ben ik druk zoekende naar iemand die dit pro deo wil gaan doen en bij winst een ton(100duizend euro) te krijgen.
dus tot zover mijn info.
groetjes 

eddy

dag meneer eddy,

er zal waarschijnlijk niemand met voldoende juridische kennis op dit forum actief zijn die "brood" in uw zaak zal zien.
u zult toch echt elders op zoek moeten naar (proffesionele) juridische ondersteuning om allereerst maar eens te laten onderzoeken of u voldoende bewijsmateriaal heeft om een dergelijke 'zaak' aanhangig te (kunnen) maken.
ben bang voor u dat er geen jurist te vinden zal zijn die, met alleen de zaken die u in uw topic als bewijsmateriaal aandraagt, voor u aan de slag wil gaan en al helemaal niet op pro-deo basis.

suc6.