Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 20-11-2017 21:32:01
Voeding & Gezondheid

Houdbaarheid gehakt

Op het moment dat het kippengehakt uit de koeling bij de slager kwam, is het al aan bederf onderhevig. daarna nog een autorit van 15 min. naar huis (misschien wel met de kachel aan), waarna het tot dinsdagmiddag in uw koeling blijft liggen en dan pas naar de vriezer wordt verplaatst.

persoonlijk ben ik niet bang aangelegd, ondanks fipronil eet ik gewoon eieren en kijk ik ook niet zo nauw naar houdbaarheidsdata, maar het product is voor mij bepalend en één daarvan is kip. dat is echt een heel ander verhaal, kip kan namelijk de salmonella en de campylobacter bacterie bevatten. dat risico zou ik niet durven lopen.

zoals mijn voorgangster als schrijft, vlees moet na aankoop direct in de vriezer en dat geldt nog sterker voor kip(penvlees). salmonella en de campylobacter bacterie zijn niet te ruiken of te zien.