Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 21-11-2017 11:38:12
Computers & Telefonie

Schijfopruiming voor windows 7

Hallo mjvanderwerf , 


schijfopruiming

tijdens installatie en afstelling van programma's worden altijd wel bestanden op de harde schijf opgeslagen die na afloop kunnen worden verwijderd. een groot aantal van deze bestanden kan met de tool windows schijfopruiming worden opgeruimd. windows schijfopruiming is bereikbaar door in de windows verkenner met rechts te klikken op de windows-partitie (doorgaans de c:-schijf) en te kiezen voor eigenschappen, tabblad algemeen, knop schijfopruiming. selecteer alle typen bestanden (met uitzondering van office setup-bestanden, deze kunnen later nog van pas komen) en verwijder de bestanden met een druk op de knop ok.



herstelpunten verwijderen :  

ga naar de functie schijfopruiming, tabblad meer opties, onderdeel systeemherstel, knop opruimen. groot voordeel van dit alternatief is dat het laatste herstelpunt wordt behouden! 

bron : schoonepc.nl