Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 23-11-2017 20:30:08
Computers & Telefonie

Supervoordeelshop.nl

Het lijkt mij het beste, althans als dit mij zou overkomen (wat haast ondenkbaar is, maar dat terzijde) om dit malafide clubje een mailtje te sturen en daar het bewijs van deelname / aanmelding op te eisen (!).

als men gaat zoeken met de gegevens van dit clubje, bijv. dat postbusnummer in weesp, komt men uit bij een zolderkamerhobbyist aan de schans in weesp.
verder is het een wirwar van websites en wazige 'bedrijfjes'.

als die zolderkamerhobbyist eerlijk zaken wilt doen, moet hij gewoon zijn eigen gegevens op die, en die andere, site(s) zetten, maar dat zal hij wel niet durven.
een voordeel van dit soort malafide clubjes is, is dat zij, aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, geen rechtszaak durven te beginnen. hooguit een één of ander obscuur incassoburteuatje inschakelen. maar die laatsten zijn makkelijk te herkennen door de dreigende en bluffende toon die zij gebruiken.

als u zeker weet dat u geen overeenkomst met dat clubje bent aangegaan, dan dat ene mailtje sturen en verder niet meer reageren.
voor alle zekerheid wel alle correspondentie e.d. goed bewaren.