Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 29-11-2017 11:09:01
Vrije tijd & Tuin

Links lopen

mijn stelling is als je aan de linker kant van de weg gaat lopen hou dan de rechter kant aan. je kunt dan nog steeds tegemoetkomend verkeer aan zien komen 

@janwim, u snapt het nog steeds niet. de voetganger gaat juist links lopen om het tegemoetkomend verkeer aan te zien komen.  de voetganger gaat juist links lopen omdat deze bij rechts lopen het achterop komend verkeer niet ziet aankomen. en hij of zij zal niet de eerste zijn die vanachter van de sokken wordt gereden. 

wie heeft bedacht dat het slim is om een frontale botsing met een fietser te riskeren door tegen de stroom in te lopen.

o.a. veilig verkeer nederland. 
en wat is er nou zo moeilijk aan, mag aannemen dat u de voetganger ruim van te voren aan ziet komen. kweste van ff het nekkie omdraaien om te kijken of er achter u niemand dicht op u zit en dan ruim van tevoren ff een stukkie naar links gaan. beide tevreden en dan zeggen ze vaak nog "dank je wel" i.p.v. te schelden.