Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 29-11-2017 15:03:23
Auto & Vervoer

Ik ben via mijn bedrijf (werkgever) gedetaceert naar een ander bedrijf voor onbepaalde tijdkan dat bedrijf mij verbieden om mijn voertuig bij mijn werkgever te plaatsen?

Heel duidelijk verhaal, alleen wel veel werkgevers.
u bent door uw werkgever gedetacheert bij een ander bedrijf en dat bedrijf zou het op prijs stellen dat u uw auto niet direct voor de/hun deur parkeert maar ziet dit liever aan de overkant van de weg gebeuren.
er zal, naar ik toch mag aannemen, een reden voor dit verzoek zijn gegeven, waar u zich kennelijk niet in kunt vinden.
kort door de bocht, op de openbareweg mag u uw auto parkeren waar dat wettelijk is toegestaan en heeft het bedrijf geen enkel middel om u tot anders handelen te dwingen.
van een officiële waarschuwing kan in een dergelijke situatie al helemaal geen sprake zijn, wat een onzin. 
maar zoals zo vaak in dit soort situaties:
*wat is de reden van het parkeerverzoek.
*waarom bent u hier op tegen.
*welke invloed heeft dit gedoe op uw positie bij dit bedrijf.
al met al is de vraag : is het de moeite wel waard om moeilijk te doen als er een eenvoudige oplossing voorhanden is. ;-))