Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 29-11-2017 23:03:10
Vakantie & Reizen

Klacht over vakantie

Wat u verder kunt doen? sorry dat ik het heel plat zeg, maar u kunt het beste iets meer geld uitgeven voor een echte vakantie.
hoeveel turkse all inclusive hotels zijn er al op tv voorbij gekomen waar er geklaagd wordt over het eten? de regels die wij hier kennen, kennen ze daar niet. 
als u hygiene belangrijk vindt, wat doet u dan in een hotel? als er eenmaal een vlek in bedbekleding zit, blijven ze die nog rustig gebruiken. of wilt u zeggen dat u een dekbedovertrek weggooit als er een vlek in zit?

de airco kan kapot gaan. overigens kan alles met een stekker storing geven. u geeft dit netjes aan en het wordt opgelost. helaas niet in 1 keer, maar het wordt opgelost. elke airco heeft last van condens. maar als ik u zo hoor zou er een waterval uit de airco moeten komen, dat klinkt hoogst onwaarschijnlijk. ook van 1 dag of nacht condenswater gaat een laminaatvloer niet bol staan, dit heeft echt meer tijd nodig.

wellicht zal u bij een volgende vakantie uw verwachtingspatroon iets naar beneden moeten bijstellen. turkije is geen nederland en u kunt geen nederlandse standaard verwachten daar.