Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sarash - 02-12-2017 11:35:49
Auto & Vervoer

Dpd pakketten worden gedumpt bij de plaatselijke 'parcel shops'

Herkenbaar. paar maand geleden 2x meegemaakt. 1-ste keer vind ik briefje in de deur dat ik niet thuis was ... heel vreemd want ik was wel thuis ,was zelfs minuut daarvoor nog in de gang geweest. honden hebben zelfs niets gehoord dus gewoon zonder aanbellen briefje in de brievenbus geduwd. 
2_de x paar weken later dacht ik laat ik het ze dan makkelijker maken. briefje op deur ... ik ben thuis maar als ik niet open doe wil je dan pakje in de schuur zetten ...... die naast voordeur zit .
kijk ik toevallig op van de afwas zie ik rug van de beste man weglopen van mijn deur ... zonder pakje !
kom ik in de gang ligt er weer briefje ..... 
hij heeft mij gezien dat moet wel want keukenraam zit naast voordeur ,maar had briefje al kant en klaar voor hij ook maar ons pad op kwam en wist of ik wel of niet thuis was.
nooit zoiets meegemaakt bij andere bedrijven alleen bij hun. en dit was dus niet in een drukke feestmaand.

ik heb trouwens in beide gevallen bedrijf gebeld en verteld hoe het was gegaan en dat ik niet van plan was het zelf te gaan halen. beide keren zijn ze dag er na gekomen en konden toen wel de bel vinden.