Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
henk51 - 04-12-2017 12:55:24
Geldzaken & Recht

Marktplaatsoplichter zijn naam, adres en woonplaats!

Die naw gegevens kloppen vrijwel zeker niet. zoals in de diverse oplichtingsprogrammas al naar voren komt zijn het veelal de adres gegevens van een eerder opgelicht persoon, of een katvanger meestal een kale kip dus niets te verhalen. grote kans dat bij een van de volgende advertenties uw gegevens worden vermeld zo werken die lui.als ik iets zoek op marktplaats zoek ik in een straal van 30 km zodat ik het zelf kan ophalen en anders houd het op.
dus met een paar brede figuren langsgaan is niet zo'n beste optie want men kan dat ook bij u kunnen doen als uw naw misbruikt is geworden. het bekijken van tv programmas zoals opgelicht was voor 99% van de opgelichte topicstarters een aanrader geweest.

groeten henk