Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 04-12-2017 20:31:56
Voeding & Gezondheid

Incasso na betaling

Park incasso b.v. is in ieder geval niet aangesloten bij de http://www.nvio.nl/leden" target="_blank">nvio.

de https://www.parkincasso.nl/" target="_blank">website van deze incassocowboy is ook niet bereikbaar. via het cache-geheugen is * https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:tqltwixdupuj:https://www.parkincasso.nl/contact+&cd=7&hl=nl&ct=clnk&gl=nl" target="_blank">dit * nog te vinden.

een andere http://www.monarchiebv.nl/" target="_blank">website van deze hobbyist is...... in quarantaine, dus opgezegd.
nog een andere http://www.iptvdreambox.nl/" target="_blank">website is.....u raadt het al: ook niet bereikbaar i.v.m. 'onderhoud'.

incassocowboys hanteren geen duidelijk werkwijze en doen maar wat. vaak is dit een handelswijze van één persoon die er wat bijklust, een amateur eerste klas dus. niet of nauwelijks antwoorden, dreigen, bluffen, namaak dagvaardingen sturen enz. enz. en dat alles om het slachtoffer maar te laten betalen. terecht of niet, daar hebben zij de lak aan.

helaas kan en mag iedereen een 'incassobureau' beginnen.

ik heb zo het idee dat dit figuur alleen maar aan het bluffen is. in ieder geval raad ik u aan om een eigen dossier te maken en alles wat met deze zaak te maken heeft, te bewaren / te noteren. datums, tijdstippen, namen enz. enz.......

het is zelfs mogelijk dat hij oude, niet inbare schulden heeft opgekocht. nu u het bewijs geleverd heeft dat u wel betaald heeft, zou ik mij verder helemaal niet meer druk maken, niet meer reageren en laat dat ventje maar in zijn sop gaar koken.

sterkte verder met dat figuur.