Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

besseldekker
besseldekker - 04-12-2017 21:05:04
Geldzaken & Recht

Marktplaatsoplichter zijn naam, adres en woonplaats!

Beste batman,

1. u hebt geen schuld aan het gebeurde: hooguit bent u te goed van vertrouwen geweest. maar degenen die u, als slachtoffer, de schuld willen geven, hebben ongelijk.
2. ga inderdaad géén geweld gebruiken. of laten gebruiken. dat is algauw "disproportioneel", en u krijgt daarmee meer problemen dan u oplost.
3. doe wel aangifte. daarmee krijgt u uw telefoon niet: dat zou een illusie zijn. maar het helpt in ieder geval voor de statistiek, en zo helpt u tenminste zulke praktijken in de toekost bestrijden. schrale troost, dat wel.
4. ik hoop dat u nog iets bereikt bij de bank, maar net als anderen, verwacht ik er niet al te veel van. het enige resultaat zou weleens kunnen zijn, hoe hard het ook klinkt, dat u een ervaring "rijker" bent.

ondanks dit alles, veel succes toegewenst.