Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Se

Tòch erin getuind met de seniorenpa. inmiddels 24.95. dan ben je 81. bah.

Beste lezers van het kassaforum, meneer den haan-jansen,

allereest bedankt voor jullie reacties op het kassa forum! u bent nergens ingetuind meneer den haan-jansen. wij zijn de seniorenvoordeelpas. met de seniorenvoordeelpas ontvangt u korting bij meer dan 150 webshops, een healthcheck t.w.v. €300, korting op uw zorgverzekering, korting op energierekening en korting bij meer dan 1000 fysieke locaties. daarnaast ontvangt u ook nog een leuk welkomstcadeau. wist u dat wij per verkochte pas €1,- doneren om het leven van senioren leuker te maken?

vervelend om te lezen dat onze website tijdelijk niet bereikbaar was. de website is inmiddels up & running en te bezoeken via www.seniorenvoordeelpas.nl.


de betaling van de seniorenvoordeelpas gaat via afterpay. indien u een vraag heeft omtrent uw betaling kunt u deze altijd stellen aan ons, of aan de klantenservice van afterpay. wij helpen u immers graag.

mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u deze gerust stellen. u kunt een e-mail sturen naar klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl. u kunt ons op werkdagen tussen 17:00-21:00 ook telefonisch bereiken via 085-070900.

hopelijk heb ik uw zorgen weg kunnen nemen. ik wens u nog een fijne dag!

met vriendelijke groet,

wouter
seniorenvoordeelpas