Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 06-12-2017 14:27:34
Computers & Telefonie

Contact avg

Automatische verlenging kun je o.a. stopzetten door in te loggen op je account https://myaccount.avg.com/nl-nl/my-account-login" target="_blank">https://myaccount.avg.com/nl-nl/my-account-login 



uw avg-abonnement opzeggen


wanneer u een avg-abonnement aanschaft (hierna te noemen “doorlopende beschermingsservice”), loopt het door tot het wordt opgezegd. 15 dagen voor het begin van de volgende abonnementsperiode worden de kosten weer in rekening gebracht. 45 dagen voor het begin van de volgende abonnementsperiode krijgt u een e-mail om u op de hoogte te stellen van de komende automatische verlenging. u kunt de automatische verlenging uitschakelen tot 16 dagen voor het begin van de volgende abonnementsperiode.


als u uw abonnement opzegt, ontvangt u geen restitutie voor uw huidige avg-abonnement. u kunt avg blijven gebruiken tot uw huidige abonnementsperiode verloopt. u kunt uw abonnement ook verlengen op het moment dat u e-mails ontvangt waarin wordt aangekondigd dat uw abonnement zal verlopen. dat is meestal 45 dagen voor het einde van de abonnementsperiode.


u kunt de automatische verlenging op twee manieren annuleren:



via de annuleringskoppeling in de melding per e-mail die u ontvangt.
via uw avg myaccount waarmee u uw bestellingen en abonnementen beheert.

link https://www.avg.com/nl-nl/how-to-cancel-avg-subscription" target="_blank">https://www.avg.com/nl-nl/how-to-cancel-avg-subscription