Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Media Service
Media Service - 06-12-2017 14:38:47
Computers & Telefonie

Nero burning rom restje verwijderen

 


 


bij de “upgrade” van windows10 kwam ik er helaas achter dat het programma van vidicode om cd-s te branden gelinkt zou kunnen zijn naar nero burning rom.


upgrade was daardoor niet mogelijk. hij gaf aan dat ik nero burning rom moest verwijderen om de upgrade door te kunnen voeren.


 


in mijn lijstje gekeken van apps in win10, maar ja….. nero kwam daar niet in voor.


denken… denken…  hmmmmm…  vidicode programma heeft (als enige programma op mijn pc) de mogelijkheid om naar cd te branden.


vidicode dus even gede-installeerd, en yep.. de upgrade kon worden uitgevoerd.


 


toen opnieuw geïnstalleerd, en voila het werkt weer.


extern usb voeding erop, en ook dat werkt nu perfect.


 


wellicht lopen andere clienten ook tegen het probleem aan bij de update van windows10 vandaar dat ik je dat even wou laten weten zodat je hun eventueel kunt adviseren om het vidicode programma even te verwijderen, update uitvoeren van windows10 en vervolgens gewoon het vidicode programma weer installeren.


of een ander programma waarmee je cd-s kunt branden...  verwijderen.. upgrade uitvoeren, en dan opnieuw installeren