Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

du
dutsj - 08-12-2017 12:31:55
Voeding & Gezondheid

Incasso na betaling

Je bent niet de enige hoor.

in februari een gratis proefpakket besteld. portokosten betaald en meteen gemaild geen verdere zendingen te willen ontvangen. 4 maanden later een bericht ontvangen van een openstaande rekening. weer gemaild dat alles was opgezegd. geen reactie van garcinia gambogia.
weer 4 maanden later, eind oktober, plotseling een vordering van park incasso. eerst alles uitgelegd aan garcinio, maar kreeg als antwoord; u moet betalen zonder inhoudelijk in te gaan op mijn betoog. daarna rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld. die hebben het bedrag vergoed, dus heb ik betaald, ondanks dat ik niet akkoord was.
4 dagen na de betaling een nieuwe vordering i.v.m te laat betalen ,griffiekosten, uitschrijven als wanbetaler, rente, incasso kosten, totaal € 256.
park incasso gebeld, constant in gesprek. ook diverse keren gemaild, geen antwoord. website is ook al uit de lucht. betalen doe ik niet meer, dat adviseer ik jou ook.
betaal niet.