Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jorisw - 08-12-2017 17:21:31
Computers & Telefonie

Dwingt samsung je een nieuwe telefoon te kopen? intern geheugen vol.

een 8gb telefoon is prima geschikt voor low-end gebruik. een paar standaard apps, whatsapp, misschien facebook. dat is iets waar hele volksstammen mee uit de voeten kunnen. wil je meer dan moet je een toestel kopen met meer geheugen. ook maar weer even een analogie met auto's (dat werkt altijd wel handig): stel je koopt een stadsauto voor de boodschappen en om de kinderen naar school te brengen. daarvan verwacht je ook niet dat je er een billy-kast bij ikea mee kunt gaan halen. 

dat je niet alles zonder meer naar sd kunt verplaatsen is ook niet zo onlogisch: er is nogal een verschil in performance voor de verschillende typen sd cards. als je dan een app uitvoert vanaf sd card kan samsung of google niet de performance garanderen. daarom zitten daar beperkingen op. we weten immers allemaal hoe dat dan gaat: mensen kopen een snel toestel maar doen daar het goedkoopste en langzaamste kaartje in, en gaan vervolgens op diverse fora klagen dat het toestel zo traag is.