Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
nethead - 08-12-2017 19:18:34
Garantie & Verzekeringen

Aanvraag arbeidsongeschiktheidsverzekering geweigerd

zoals toonder ook al meldde lijkt het mij inderdaad dat de verzekeringsmaatschappij hier iets niet helemaal correct heeft beoordeeld.


nu is het voor mij persoonlijk zo dat wanneer een maatschappij dit soort praktijken hanteert om maar zo min mogelijk risico te lopen (en dus bot gezegt winstgeil is)mijn zin om met deze in zee te gaan al is vervlogen. 


het is geheel aan jou hier iets mee te doen als je dat zou willen want een slapeloos kind is inderdaad ten eerste een tijdelijk probleem en ten tweede geen onoverkomelijk risico van medische aard waardoor arbeidsongeschiktheid in de toekomst (meer dan gemiddeld) te verwachten is.


als het hebben van kinderen alleen het probleem zou zijn dan zou dit ook duidelijk in de polisvoorwaarden moeten zijn omschreven en ik vermoed dat dit niet het geval is.

mijn persoonlijk advies zou zijn , zoek bij voorbaat een andere verzekeraar en neem dit verhaal mee bij de aanvraag want het is in principe belachelijk dat je je als verantwoordelijk ouder en zelfstandige niet zou kunnen verzekeren tegen arbeidsongeschikheids risico's.