Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 08-12-2017 20:26:47
Voeding & Gezondheid

Incasso na betaling

Waarschuwing:

op het adres van park incasso staan drie bedrijfjes geregistreerd. een paar bedrijfjes waar ene e. (ben) v. bij betrokken was, zijn failliet verklaard. op facebook wordt zelfs gewaarschuwd voor dit persoontje i.v.m. oplichting.

park incasso is sinds 10 juni 2017 geregistreerd (in oprichting) met als adm. contact persoon: info@monarchiebv.nl, het bedrijfje van voornoemde ben v. 

de goedkoop gemaakte website van park incasso (sinds kort wel benaderbaar) is voorzien van onderstaande foto, voorstellende het bedrijfsgebouw van park incasso:


echter, om aan te tonen hoe men door dit 'bedrijfje' belazerd wordt, moet  u eens * http://www.primealuminium.com/wall_cladding.php" target="_blank">hier * klikken. exact hetzelfde gebouw.

op het bedrijfsadres van park incasso, wageningselaan 30-b in veenendaal is voornoemd gebouw helemaal niet te vinden. mogelijk heeft deze persoon een hokje gehuurd om zijn woonadres af te schermen en daarvoor die foto gebruikt.


 


dat en de werkwijze van deze persoon toont aan dat het een malafide 'bedrijfje' is, welke er op uit is om iedereen voor de gek te houden om maar zoveel mogelijk geld binnen te schrapen.




deze incassocowboy is niet voor niets niet aangesloten bij de http://www.nvio.nl/" target="_blank">nvio.      


punt 1: zal dit 'bedrijfje' nooit geaccepteerd worden met een dergelijk werkwijze;


punt 2: zal de eigenaar van dit 'bedrijfje' zich nooit houden aan de werkwijze van de nvio.

eerlijk en open zaken doen is er niet bij. dus wees gewaarschuwd en ga niet in op dreigementen van park incasso. en al helemaal niet als u kunt bewijzen dat u wel betaald heeft aan het bedrijf waarmee u zaken heeft gedaan.