Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
brui0929 - 09-12-2017 00:37:32
Computers & Telefonie

Dwingt samsung je een nieuwe telefoon te kopen? intern geheugen vol.

Apps die niet gebruikt worden kunt u verwijderen bestanden kunt u op de computer bewaren. dit kan door de telefoon op de computer via de usb poort aan te sluiten. start kies of smart switch dit kan per telefoon verschillen. sluit de telefoon aan op de usb poort klik op backup maken. nu kunt u alle bestanden eventueel verwijderen van uw telefoon. de telefoon zelf maakt ook geregeld backups van alle bestanden en het besturings systeem hiervan kunt u de voorlaatste versie verwijderen van uw telefoon wanneer u een backup terug zet dan wordt de laatste backup terug gezet. zo bent u niets kwijt.

open op de telefoon instellingen tik op apparaat onderhoud tik op synchroniseren nu worden alle tijdelijke bestanden gewist en apps die op de achtergrond draaien gesloten heirvan ziet u een rapport in de cirkel ziet u hoeveel procdent u heeft 90 procent is goed ook het vrije geheugen wordt weer gegeven.